BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 30, 2010

Paderi melayu dari Singapore...

Salam..
Gerun x korang tgk tajuk entry kat atas tu.! Subhanallah...aku xtau apa nak cakap. Dunia kita menghampiri akhir zaman. Mengikut fakta yang aku baca di tenet seramai 1900 orang 'paderi melayu' yang baru tiba di sini dari Singapore...
Kita juga diperingatkan supaya berhati-hati dgn air mineral yang berjenama:
1) AL-BARAMKAH

2) AL- MANSORI

3) AL- BISTARIA


Dan mereka juga menggunakan sihir supaya org2 Islam terpesong akidah..ALLAHUAKHBAR!! Berhati2 lah wahai umat Muhammad s.a.w. Air mineral berkenaan dipercayai telah dicampurkan _ _ _ _ _ WATER...Wallahualam.
p/s: aku memohon maaf jika kenyataan ini menyinggung mana-mana pihak kerana sebagai UMAT ISLAM , kami berhak untuk menegakkan agama Islam dan saling peringat-memperingati..

Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan

hai sumer..sy ingin mengucapkan Selamat menyambut Ramadhan al-mubarak kepada keluarga tercinta, rakan-rakan bloger, teman2 seperjuangan, kawan2 sekampung dan saper2 yg mengenali diri ini..haha,tiba2 jek aku ni bg ucapan dgn ayat yg skema..tp xper arini kan 1st day puasa so kena la lemah gemalai skit, sopan santun gitu...eceh..kepada muslimin dan muslimat yg dirahmati Allah, jgn bagi alasan kena gastrik plak..time bukan bulan pose xkena gastrik..pelik aku..jawab..jawab, pe2 pun pada diri sendiri la idok ye..k, la..sekali lagi SELAMAT HARI PUASA. daa..

Tuesday, August 3, 2010

jom wat biz..

da lama rasa nyer x hapdet blog ni..maklum la sume srabut skang ni. line tenet srabut, blog pn berserabut..xtersusun lagi blog aku nih..tp xper,slow2 la cik rus oii..lg pn skang ni bz nga kje (adeh wat2 bz konon) haha..dan yg penting skang ni aku da join biz yg masyuukk punya..insyaallah..aku xmo cakap takbur yg penting aku akan berusaha n terus berusaha..adeh..peling2 laks..
mesti korang tanya biz aper yg aku join ni..jeng..jeng..jeng..aku join HYPROBULKSMS.korang penah dgr x?korang bloger2 tegar pasti penah dengar kan..kan...so,now aku nk konsenteret aku pny biz ni..
saper2 yg berminat leh la koling2 aku, msj2 ker...email2 ker...sambil meniaga sambil tambah kenalan ek..
klik aje mana2 banner kat tepi tu k..
so,aku stop dulu la sebab nk continue kje lak..k,bye...