BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 3, 2010

jom wat biz..

da lama rasa nyer x hapdet blog ni..maklum la sume srabut skang ni. line tenet srabut, blog pn berserabut..xtersusun lagi blog aku nih..tp xper,slow2 la cik rus oii..lg pn skang ni bz nga kje (adeh wat2 bz konon) haha..dan yg penting skang ni aku da join biz yg masyuukk punya..insyaallah..aku xmo cakap takbur yg penting aku akan berusaha n terus berusaha..adeh..peling2 laks..
mesti korang tanya biz aper yg aku join ni..jeng..jeng..jeng..aku join HYPROBULKSMS.korang penah dgr x?korang bloger2 tegar pasti penah dengar kan..kan...so,now aku nk konsenteret aku pny biz ni..
saper2 yg berminat leh la koling2 aku, msj2 ker...email2 ker...sambil meniaga sambil tambah kenalan ek..
klik aje mana2 banner kat tepi tu k..
so,aku stop dulu la sebab nk continue kje lak..k,bye...

0 SUDI TAK?: