BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 12, 2010

Panasssssss

Ntah nape sejak 2 3 ari ni aku jadi hanginnn jek..cpt melenting, jadi panas baran n kuat MERAJUK !! Yang slalu jadi mangsa ialah my hby la.Cian lak kat my hby, asyik dia jer yang kena bersabar ngan perangai BURUK aku ni.
ISHTIGFAR bayak2 yer cik rusz..
Sabtu lepas aku n my fmly g camping kat Pantai Marina, Kemaman. Kami bertolak jam 3pm ( Cehh,mcm jauh jek pantai tu. Padahal 10 minit jek jari umah aku!! ).kuikuikui..
Kitaorg wat bbq, mandi-manda..saja la da lama x have fun nga fmly aku. Yang best nyer akak aku bersama laki n hero2 nyer sanggup datang dari jauh (KL) semata-mata nak bercamping ni..gud..gud. Nanti ada masa aku post pic kitaorg yg semegah mana nih.

0 SUDI TAK?: