BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 18, 2010

Cepatnya masa berlalu

Sedar x sedar da 3 bulan usia baby Najwa..Cepat tul masa berlalu. Aku sebagai ibu begitu teruja nk tgk perkembangan baby ku. Skang ni mcm2 da dia pandai..da gelak bila diagah, da cam suara aku (yo la mummy dia kang!!). Nga papa dia pn dia baikk jek. Yo la, pagi2 b4 g kje papa rajin dukung dia, wat jln2 amik angin kat lua, tukar pampers n main2 nga dia..aku hepi bangat nga life kami skang. Loni tok umi dia jaga so kena bg susu botol la sb aku kje tp time kul 4.30 pm jek dia da taw time aku sampai umah..time ni la dia wat onar nk nyusu bdn. Yo la da seharian tinggal g kje kang..tp aku pong winduu giler kat baby time duk kje 2. Ase xsabar2 nk balik umah, peluk n main2 nga dia.emmmmmmmm. indahnyer saat ini.

0 SUDI TAK?: