BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 14, 2010

xder tajuk..haha

Aiseh men..aku ni main bantai jek noh. suka2 wat entry gtu. bukan aper aku sebenarnya xder ms langsung nk tulis dalam blog ni..ni aku curik2 masa sat sambil kje sambil berblogging nih..lg pn sebenarnya aku masih suam-suam kuku nga dunia blogging ni.masih tercari-cari cmner nk bg 'daboom' ckit blog aku ni. banyak lagi la yg aku kena belajar..tambah2 plak line tenet kat umah asyik xclear jek, tu yg wat aku malas nk berblog ni. tp pk2 lak rugi la sebabnyer aku da start kan xkn nk serender gtu jek..sabar..sabar..ni bila line x ok camno den nk upload pic..lg la problem..so,blog aku kosong la..bertulis jek tp pic nyer xmasukkan lg..emm..xper ah,nnt aku nk gagahkan jugak diri aku ni wat yg terbaik..utk kepuasan diri aku sendiri la..tp kn aku byk blajar dr blog viruspadu.com..best sgt bc blog dia sebab sambil2 baca sambil2 belajar..ni kalut nk balik da ni..oppss..xleh lama2 ni..korang layan la ( ader ke orang follow blog aku nih?? hehe..) gasak la..layaaannn zaasssssss..

0 SUDI TAK?: