BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 14, 2010

Dah sampai KL da..

Adus penat sgh rini. Abis kje kul 4pm td balik umah n siap-siap g amik my hby kat bandar. Mlm Ahad lepas papa balik klate ader urusan yg harus diselesaikan..lpas amik papa pusing balik ke umah n siap-siap nk bertolak ke k.l..dlm kul 5.30pm gitu kitaorang bertolak la..bajet sampai kul soploh tp tersasar gak kul 11pm..ye la,ngan bby kecik lg so papa drive pelan2 la..agak2 bersantai gtu..sebenarnya nk antar my parent n my sis ke umah sis sorang lg yg stay kat bukit raja klang selangor..ni kn cuti skolah so depa planning nk bercuti ke sabah..bila lg time kami sekluarga nk holiday ni..ermm..xdo rezki lg la lagipn kje aku ni agk sukar nk cuti..kang xpasai2 aku cuti sendiri kang!! jgn dicabar..heh heh heh..ni aku curi-curi guna tenet abg ipar aku punyer..haha..ank da tdo, so per lagi aku bantai la...jgn xtau jap lg kami bertiga akn pusing balik ke kemaman..mmg superman betui laki aku nih..dlm kepenatan pulun gak dia nk drive, ye la istri kesayangannya nk kje sok..huhu..xsyok nyer!!nnt g kje ngantuk..ohhh tidakkk...
Plan jap lg kami nk bertolak kul 1.30 am..ni papa tgh tdo nk kumpul power nk drive lak..doa2 kn kami sampai ke destinasi dgn selamat n jayanya..horey..horey..k la, da ngantuk ni..nk layan mata jap..jgn2 kul 6am sok aku bgn..hehe..bye bye..daaaa.

0 SUDI TAK?: