BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 14, 2011

Makan2 lagi..

Ni plak ari ke-2 lepas abis kursus kami menyinggah makan kat restoren Al-Fatani, Kuantan..masih area kuantan kay..tapi ni aku lupa da jalan apa sebab aku kalo bab2 jalan memang fail giler okeh..ala, kalo korang dari bandar kuantan pastu nak balik ke terengganu memang akan lalu ikut sini..restoren dia sebelah kanan, turun bukit skit tuu..ada paham??

restoren ni aku da penah sampai dulu masa bukak puasa taun lepas...masakan memang sedap kay..haa, siyes rasa dia 'sampai' kay..haha..jom kita try..


tunggu menu sampai pun bukan lama sangat..dalam 10 minit jer..


ni menu pilihan kami


daging masak merah, telur dadar, kangkung goreng belacan + sotong, sup ekor + tulang dan ikan siakap stim..best sesangat masak stim tuu..harga?? nak taw...RAHSIA..kuikui..
                                        ...

                                         v
                                         v

cuma RM 68 ++..jer..lagi murah dari tempat semalam..4 orang makan..eh..eh..anak aku nak campak mana, 5 orang daa..so, aku kasik 4 bintang taw..


memang berselera..tak tengok kiri kanan dah..hehe..

so, apa lagi orang2 kemaman, dungun atau mana2 yang berhampiran boleh terjah sekarang kay..

2 SUDI TAK?:

Ogy said...

huii asek entry makan2 je..tergude ai...hehe


rusz jadi mcm mama gak lah...sebab kita asek upload gambar byk...jadi album kita yg duk simpan gambar tu dh tak muat...kalau nk tau penyelesaiannyaa rusz try buat ikut tutorial kt sini ya.. ---> http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/mama-pun-dah-terkena-huhu.html

cuma leceh sketlah kena log in log out dua nama bila dh buat mcm tu...takpelah kan..janji dpt upload gambar..hehe

Tengku said...

arghhhhh gebu nya baby.. rs nk cubit2.. comel gile kot..