BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 2, 2010

Buka puasa at 2230 hrs..??

Hai uols..ni citer aku malam tadi bab buka puasa pukul 10.30 mlm..eh..eh..masa azan maghrib da berbuka da tapi ala kadar je la..sebabnya aku kje dari kul 4pm - 8 pm. so,terpaksa la berbuka nga member2 dulu..papa kat umah buka sorang2 n najwa terpaksa letak kat taska..nasib baik taska sebelah tempat aku kerja tu open 24 hrs..lega la bagi aku yang keje shift ni..menu buka kat pejabat:

air cendol perisa ubat batuk
kuih 'pulut kaya' terlebih gula
roti jong rm 4 kot..

menu ni papa pegi beli kat bazar ramadhan depan pejabat ku..naper 'air cendol perisa ubat batuk?' erm..sebab da la manis, tak lemak plak tu..leh la telan tapi cara telan tu macam kita telan ubat batuk..paksa2 telan gitu..haha.boleh?? blasah jek..

so,balik dari keje kul 8pm aku terus gi amik najwa kat taska. cian dia..da blur da sebab bila masa mummy dia kje bila masa tak kje..konpius sudah..masa gi amik tu dia baru jek tido..letak dalam car seat n terus pecut balik umah coz malam kang plan nga papa nak kuar makan kat luar je la..

siap mandi, solat bagai kitaorang gerak gi bank dulu la. nak cek duit rm500 tu..duit raya yang kerajaan bagi tuu..haha..buruk bonar pe'el. pantang dapat duit fre cepat jek..berdesup2 gi ke bank..bila cek dalam akaun wahh..da masuk da..kuar sumer duit tu dan bank in balik dalam akaun bank yang lain..bukan aper dlm ati ni duk pikir klo tak pindah duit tu kang hilang laks...ditarik balik ke?leh pikir camtu?? ah,peduli la..tamakkan??

so layan la pic kitaorang masa makan 'berbuka kali ke2'..pic yang poyo2 jek..sebab pewut da lapar malas nak snap byk2..

bulat nyer pipi..
muka tak make up..

0 SUDI TAK?: