BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 18, 2010

Nasib baik sempat..

Salam raya haji, sebelum raya ari tu aku ada tempah beberapa biji deco item dengan cik rose ni sebab nak hias kat wall rack yang aku beli tempoh hari..beli dan kumpul sedikit demi sedikit la kan..yer la da nama nyer peminat henglis style..tak sabar nak tunggu barang yang di order sampai..

cik rose da gitau dia akan poskan hari senin. mula-mula pikir takut tak sempat nak raya plak..hikhik..gelojoh tul la aku ni..tapi tup-tup ari selasa da sampai da barang tu..sungguh cepat dan tepat. aku cukup suka deal dengan cik rose ni sebab dia elert peel pelanggan kan..asyik tak sabar jer. lagipun dia tak sombong..pendek kata senang dan selesalah berurusan dengan dia..puji ni cik rose, nanti nak beli lagi diskaun kaw-kaw ek..hakhakhak..gurau jek..



so, ni la hasil rembatan dari blog cik rose;

9 pcs deco item 

dari kiri: mug kecil, bakul 2pcs, bekas telur berkaki, plate segi4 2 pcs, loceng, kasut comey...asalnyer bakul tu member aku yang kirim tapi bila tengok lawa la plak..tak jadi la bagi dia dulu..nanti aku tempah lagi..tak kisahkan..sebab duit dia tak bagi lagi..haruslah jadi hiasan umah aku dulu..hehe

contoh display deco item..


banyak lagi tempat yang kosong kan..kan..mintak tambah la tuu..tapi tak per pelan-pelan kay..sebelah kanan abaikan yer sebab belum punyer idea dan deco item nyer..banyak lagi nak kena touch up..

kay daa..

0 SUDI TAK?: