BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 3, 2010

Penuh Kelembapan

Masih ingat pada entry lepas mengenai pelembap tambahan yang aku guna? janjiku aritu tunggu 2 minggu untuk lihat keberhasilannya kan? ni da lebey 2 minggu da ni. hahaha...ok, apa-apa pun kita tengok dulu apa benda ek?..

taadaaaaaa.........



ini la dia L'oreal WHITE PERFECT RADIANCE BOOSTING Double Essence. bau nyer wangi dan ala-ala soft gitew. selama aku menikmati kelembutannya dalam masa 2 minggu ni, hasil yang diperolehi amat memberansangkan la..mengikut pembacaan aku daripada blog-blog kecantikan yang lain hasil yang akan diperolehi seperti:
  • kulit wajah jadi lembab jew
  • lama-kelamaan wajah akan jadi pinky ala-ala kulit baby
  • tidak merengsakan
saper-saper yang berminat boley dapatkan di mana farmasi, Guardian/Watson..rege dia lebey kurang RM 50 jer..selamat mencuba..

oppsss..pic testimoni lupa nak snap plak..hehe..tapi hasil bagus maa..

SELAMAT MENCUBA kay.

0 SUDI TAK?: