BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 15, 2010

Tukar lagi..

Malam tadi aku ada masa skit..skit jer la..kebetulan najwa da tido jadi ada peluang nak berblog lama skit. biasa nya mana dapet nak tenung lappy ni lama-lama..bila aku blogwalking ke blog blogger-bloggger lain aku tengok diaorang punya blog cantik jer..lawa jer..tambah-tambah lagi blogger yang letak tema gaya inggeris tu..ati ni bagai disentap-sentap nak blog gaya gitu gak..haha..jeles la i..

so bila godek sana godek sini terjumpa la website ni yang menawarkan pelbagai jenis template/layout yang cun-cun..klik sini taw!. aku pun amik la peluang..da jemu dengan template yang lama..bila tengok balik template lama tu rhase seram plak..nanti kang orang takut nak singgah..hehe heh..kutuk blog sendiri..dan pilihan aku mesti la yang bunga-bunga..ahaksssss






yeeddaaaa..ni la template pilihanku. ado hijau odo pink kaler..okey la tuu..bunga-bunga gaya inggeris gak tu..hehe..maybe bagi korang pilihankan ku ni huduh tapi bagi aku da comey la tu..aku kata comey tu maknanya comey la ..saper kata huduh aku sekeh dia kay..hikhik..

0 SUDI TAK?: