BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 13, 2010

Alangkah Indahnyer Jika Ia Milikku..

Salam..oleh kerana skang ni aku begitu teruja dengan deko gaya english ni maka dengan tekunnya aku gugel dalam tenet dekorasi2 yang menjadi idaman kalbu. best nyer jika aku dapat realisasikan impian menjadi kenyataan..haha. adakah aku akan berjaya nanti?

erm..cantik nyer
sejuk jer mata memandang
putih bersih





ni kalo gini alamak nyer malas nak kuar bilik..walaupun simple tapi tetap menikam kalbu ni..haha


yang ni sesuai kot untuk aku..ahaksss...

ni jer yang sempat gugel..nanti nak cari plak deko kat tandas..dapur..halaman rumah..akan ku usahakan ke arah itu. simpan duit..simpan duit..pengumuman, mulai arini belanja dapur akan disenarai pendekkan..hahaha..boleh gitu?

p/s: korang..kalo sudi sila bagi kat saya senarai kedai online yang jual hiasan rumah yang cantik2 k..tapi dengan syarat mestilah yang murah..hehe.

0 SUDI TAK?: