BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 30, 2010

Yang ditunggu dah tiba..

Ini cerita Kamis punyer..masa on da way gi ke bandar tiba-tiba..treett..treett...
'halluu..ni puan ros...ke?
'ye saya..siapa di talian?'(eceh..bohong jer ayat skema gitu)
'saya dari courier bla..bla..bla..'
'owh yer..yer..ok..okeh..okeh..'
haa..semangat giler korang..ni haa excited sebab barang yang ditunggu-tunggu da tiba...lalalala....jom tengok hasil yang ku 'grab' dari englishdecomania..

ni Najwa punyer la..


uishh..budak tecik pun cibuk gak
operasi mengoperet parcel pun jadi sibuk gara-gara si tecik tu..dia bersungguh-sungguh nak menolong..dan hasilnyer aku dapat la 2 benda ni haa..

wall rack house

wall shelf
erm..belian berbaloi-baloi. mujur barang sampai tak rosak..banyak lagi bentuk dan boleh kata macam-macam la ada kat kedai akak tu..kalo bekenan korang leh terjah blog akak tu k..eh, nama akak tu 'kak ros',..hehe


mana nak letak ni..
tak taw nak letak kat ner..nanti-nanti la pikir. lagipun segala hiasan mak nenek yang kecik-kecik tak beli lagi..pelan-pelan la kumpul..leh share idea tak per benda nak letak kat wall rack ni? nanti korang bagi la link kedai yang best-best untukku terjah kay..

0 SUDI TAK?: