BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 14, 2010

Nah..Ini dia Pilihanku..

Sambungan daripada entry lepas;

Apabila pencarian produk puteri rembulan di Kemaman ni menemui jalan buntu, aku terus berfikir apakah produk yang sesuai untuk aku yang senang aku dapatkan kat kemaman ni..

Erm..akhirnya aku dapat jugak apa yang aku idam-idamkan selama ni..senang nak jejak.kat Guardian ada, kat Watson berlambak..dengan kata mudahnya bila jer terpikir nak..nak..toinggg sekelip mata aku boleh milikinya.haha

mesti korang tertanya-tanya kan apa la yang best sangat dengan produk ni? eh..eh..sebelum tu mesti korang tertanya-tanya, produk apakah itu?hehe..sebenarnya, produk ni tak der la mahal sangat. kiranya mana-mana golongan pun mampu la milikinya. apa yang penting ianya SESUAI kat wajah kita ni..

nak tau gak apa bendanya ni? eleh..korang ni tak menyempat-nyempat plak.haha..ok, korang pejam mata sekejap k..tunggu aku kira sampai 3 baru bukak mata..

1.....

2.....

3.....bukak mata cepat!!

Tadaaa........

nampak tak apa tu?..apa?? tak nampak..ok,kita fokus k..

ha..ni la dia jenama produk pilihanku masa kini..insyaallah untuk selama-lamanya. eh, aku nak xplen detail tapi masa tak izinkan..leh tak next time jer aku citer..boleh?..boleh?...tak boleh gak aku bolehkan jugak..hehe..

k, la..aku say bye-bye dulu la..kikik

sambung next entry...

0 SUDI TAK?: