BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 19, 2010

Tugasan Penting..

Salam..eh tengok pada tajuk tu macam gerun jerk..haha..saje jer tu, bikin gempak sikit. benda nya tak der segempak tajuk tu..sebenarnya camni, aku memang ada tugasan penting yang harus diselesaikan..ianya berkaitan dengan kerja aku skang ni la..erm, tak yah citer la hal keje tu..sulit skit..ahakss..

so, pada senin (18/10) kitaorang (aku, papa, najwa & my parent) bertolak ke Kuala Terengganu jam 6 pm lebeh da..lewat bertolak sebab tunggu papa balik dari keje dulu la. lagi pun 'keje' aku tu keesokkan harinya..pegi awal tak kalut sangat. memandangkan aku kena ada kat IPK jam 7 a.m so better gi tido sana la malam tu..perjalanan hanya 2 jam jer tapi bila pegi ngan kuarga ni macam-macam la..singgah sana..singgah sini..

kitaorang sampai dalam kul 10 pm..tapi mencari Hotel Sri Malaysia dalam kul 11 pm gak baru settle..sakit ati tul la..bengang dengan my hby jgn cakap la..da taw tak jumpa asyik duk kal 'kawan' dia yang kononya terer bab-bab jalan tu..last skali tanya orang-orang kat situ jer..da jumpa..kang senang!

memandangkan 'sakit ati' yang terlampau ni, bila sampai hotel rasa cuak jer nak amik pic..so, yang sempat amik dalam bilik jer la..layan jer la..








mood tak senonoh masa ni..

check in kul 11 pm dan keesokkan harinya kul 12 t/hari da check out..da pesan kat papa amik pic kat lobi tapi dia lupa kot..selesai 'keje' aku tu kami bertolak balik ke Kemaman..

penat gilerr..nk zzZZZ...

so, ni jer la entry moody..k. bye..haha

0 SUDI TAK?: