BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 16, 2010

Projek suka-suka

Minggu lepas aku dan my hby singgah di kedai A to Z kat Chukai Kemaman ni. Kedai ni baru buka so sajer-sajer la nak terjah. aku kan pantang nampak kedai-kedai ni..asyik nak menyinggah jer keje nyer. hehe..kedai ni boleh dikatakan menjual pelbagai jenis barang..ada barang plastik, hiasan umah, peralatan dapur dan macam-macam lagi la..nama pun A-Z kan..

so..masa duk pusing-pusing tu 'terjumpa' la wall sticker ni..mula-mula tu wat tak taw jer la..sebab pikir sticker murah bila lekatkan sampai bila jer kan ketahanan dia..eceh..murah jer rejek. tapi kan murah bukan sebarang murah..so,dibelek-belek, ditilik-tilik rasa macam bekenan lak..maka dalam tak nak tu sambar gak 3 pcs..Rm 15 jer..

sampai jer umah dengan semangat nyer telah memulakan projek ku itu..so..hasilnyer kat bawah ek..

hall

master bedroom

laluan tengah
mula-mula try tampal kat hall dulu..ingat nak cat la living room tu tapi bila pikir tak jadi plak..nanti umah sendiri la baru syok..kan..kan..tak der la nampak kosong sangat..lagipun umah aku tak der perabot bagai lagi..

pastu try plak kat master bedroom..kaler pepel very da cun bagi aku la. menyerlah keayuannya..ahakss..tetiba..

yang last sekali kat wall laluan nak gi ke dapur. tapi wall tu nampak kalo kita kat halaman umah..sebab jenis umah aku ni style dia lurus jer..kaler meriah..cantik banget..so, puas ati la soping wall sticker ni walaupun rege nyer hanya RM 5/pc..nanti jumpa yang cantik-cantik nak beli lagi..haha..ok la nak cekidaut dulu..

0 SUDI TAK?: