BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 22, 2010

Cubaan Berani Mati..

Apakah tajuk entry kali ni? cubaan berani mati? haha..ada-ada ajer la haku nih..ok la, kali ni aku nak becerita mengenai satu produk ni..3ari lepas aku terbaca dalam blog sorang blogger ni...erm, dia memang lawa ler..dan pulak kalo kena dengan kesesuaian produk kat muka tu lagi bertambah lawa..dia mengetes satu produk ni dan katanya produk ni memang tersangat elok la..dan harga pun mampu milik..

So, aku pun dengan penuh bekobar-kobar dan berniat dalam ati ni..eceh..tetiba niat plak! nak la mengetes jugak even produk yang aku pakai skang ni memang la sangat sesuwai nga struktur kulit aku. da nama nyer pompuan kan..pantang la dengar kebaikan sesuatu produk pasti nak mengetes ajer keje nyer..tapi jangan salah paham kay,aku masih setia pada NUTOX kay..cuma ini sebagai satu produk tambahan jerk! korang nak taw tak per benda yang aku duk pot pet pot pet ni..?

tadaaa...

haha..apakah itu? naper blurr semacam jerk? aku sajer jer nak bagi kowang tertanya-tanya..haha..burok tul prangai haku nih..bukan aper, aku baru pakai 3ari...kowang bagi aku tempoh 2 minggu kay untuk dapat result nyer..kalo elok nga muka, aku pecahkan rahsia ni..kalo tak elok...erm...aku pecahkan jugak rahsia produk ni..

tapi saper-saper yang da dapat teka, jangan cuba-cuba gitau orang lain yek..nanti aku dush..dushh korang..haha..tetiba..nak taw aper kebaikan produk ni.?.nanti aku godek-godek dulu info nyer..

k..cekidaut dulu la..

0 SUDI TAK?: