BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 12, 2010

Tukar background blog

Salam...
Kalo uols perasan, background blog aku da bertukar. skang ni aku guna corak bunga2 rose. ni gara-gara aku skang da jadi fanatik giler kat deco english style ni. skang ni jugak, aku sedang berusaha nak memiliki perabot jenis ni. tapi memandangkan aku masih menyewa makanya kena hadkan seminima mungkin barang2 dalam umah. bukan apa bila nak pindah nanti susah nak angkut ke sana ke mari..

okeh..berbalik kepada blog aku tu, aku terjah blog cik DJ..aku godek2 tutorial yang cik DJ ni buat. so jumpa cara-cara nak tukar background blog. apalagi aku pun try la. dan hasilnya...

taadaaaaaaaa....

corak roses..english style
ni la background aku skang..kalo korang rajin leh gak terjah sini..tapi kan aku ada masalah skit la. kalo korang perasan, aku punya background tu macam kelam jerk..aku nak kaler jernih macam pic atas tu..korang taw tak camner nak ejas ek? kalo sudi, korang ajar la haku nih..sebab aku budak baru belajar..hikhik..

jangan lupa taw..ajar k..paksa ni..haha

0 SUDI TAK?: