BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 15, 2011

Cuti2 Malaysia-Part 1

Minggu lepas dan minggu ni aku cuti panjang..cuti nak rehat jer tapi my hby sajes kitaorang gi melaka..pegi tempat dekat2 je la..lagipun member dia ada kat sana yang da berbelas2 taun dia tak jumpa..pegi sana bukan bertiga tapi berlima..skang ni 2 orang anak sedara aku tinggal sama kat kemaman ni. sorang yang lelaki tingkatan 4 dan sorang lagi pompuan tengah tunggu result SPM..

so, ari rabu jam 12 t.ari kitaorang gerak la..dalamkul 2 pm berenti kejap tapi aku tak ingat area mana sebab nak tukar pampers najwa dan bagi makan kejap..



lepas tu sambung balik perjalanan. sampai sana lebey kurang kul 4pm..terus singgah nak amik gambar..gambar banyak giler tapi aku pilih2 je la..jenuh nak upload sumer dalam blog ni..




dalam kul 6pm kitaorang cabut da..penat wei uols..gi carik hotel nak check in..skang ni banyak giler hotel sebab bukan musim cuti skolah..so, kami diskas check in kat Hotel Mahkota..ermm, not bad..




bilik kitaorang di tingkat 4 blok hibiscus no.5047 . ada ruang dapur, ruang keluarga dan satu bilik tidur..ni view dari bilik hotel



ruang dapur..siap ada KC lagi

ruang tamu-menonton
eh..nak gi masak jap la..kan suri rumah sepenuh masa skang ni..hehe..nanti sambung lagi..bye!

2 SUDI TAK?:

Ogy said...

dah lama teringin nk jalan2 kat melaka....tapi tak gak pergi2..padahal bukan jauh sgt pun...adess

rusz said...

2ari duk melaka tp 1 tempat jer yg sempat terjah..kena duk seminggu baru abis pusing..hehe..mama kena gi taim bukan cuti skolah..hotel banyak n murah..xcrowded sgt nnt..