BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 31, 2011

Foundation yang best..

Akum..ni aku nak kongsi skit mengenai foundation yang best..sangat best dipakai. sebelum test kat orang lain of coz aku kena test dulu kan..ekceli sebelum amik keputusan nak bertukar kepada produk Mary Kay (MK) ni aku niat nak pakai foundation Simplysiti..ye la foundation yang aku pakai aritu kan da abis..mujur tak sempat beli..so, bila foundation MK ni da ada dalam genggaman teruja la aku nak menerainyer..

seriuss la, memang sangat sesuwai dengan kulit muka aku ni..sangat ringan macam tak pakai apa2..kalo nak dikira masih ada parut2 pudar kat bahagian muka aku..tapi tak berapa ketara la..so, pakai nipis2 pun da memadai..foundation ni cepat meresap dalam kulit wajah selain rasa moist..bukan melekit taw! nak apply bedak kompak ke mineral powder pun senang jer..

sapuan foundation nipis-Ivory 200



nanti entry penuh mengenai foundation ni dalam blog "Beauty In da House" yer..!

*perhatian: kalo korang bekenan dan teringin mencuba roger aku kay...

0 SUDI TAK?: