BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 16, 2011

Jam Idaman Kalbu

On da way balik dari melaka aritu kami menyinggah kat nilai 3..niat nak usha2 barang henglish kat KK Homedeco situ..tapi fulus la pulak masalah nyer..hehe..nak memborong pun da tersekat..tapi papa kata beli la sikit2 dulu..da alang2 datang ni kan.

sempat lagi posing depan KK
so, bila pusing2 dalam KK tu ada la dua tiga benda yang bekenan..tapi yang menjadi pilihan papa ni haa...>>>
cantik takkk?? orang lain da lama ada wall clock ni tapi aku baru nak memilikinya..huhu. gantung depan pintu master bedroom..


barang lain aku tak snap sebab da masuk dalam lemari..hehe..i likeeeee taw wall clock ni..

4 SUDI TAK?:

Ogy said...

ai pun likeee jugak....yg org bagi hadiah ari tu tak gantung2 lg..sbb dinding umah ai ni kerasss yg amat lee....tak lut nk tebuk dgn paku..nk drill...drill lak takde....tunggu jelah pindah umah baru nnti...

rusz said...

hehe..ni pn umah sewa jer mama..tebuk guna drill pinjam plak tuu..nasib baik owner umah sportinggg..

Zefa NorAsmara said...

Suka henglish ye? Kak zefa pun suka juga.. :-)

rusz said...

kak zefa: sejak sy pandai berblog skit2 ni minat tu bercambah..leh blog walking teman2 yg suka henglish style..cuci mata