BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 15, 2010

Bergedik dengan kawan TTDI

Ahakss..tajuk bikin gempak kay..ni punyer cerita gi klang jumaat lepas la..tapi masa bergedik ni ari sabtu taw! eh..belit2 plak ayat aku..okey macam ni al-kisah nyer...

petang sabtu kami bertiga nak go back to kemaman. lalu kut setia alam tu..h/way per ek orang panggil tang situ?ngak tahu aku ni..kalo ikut situ kena lalu damansara-TTDI..baru hala ke gombak. niat asal nak berenti jap kat TTDI tu sebab nak jumpa member2 lama. pastu terpaksa tukar plan tak nak berenti sebab takut lambat sampai umah plak..tapi aku suruh hby lalu jer la ikut situ..ye la sejak transfer ke kemaman ni da setahun aku tak jejak TTDI lagi..ingat alang2 da lalu kut situ nak hirup udara TTDI jap..tak singgah pun takper.

bila kete kami menghala ke h/way Penchala Link tiba-tiba..krriiingg..kkrriiiiiinnggg...
'alamak ika kal la pa..'terpaksa angkat taw!..'ooo..akak datang tak gitau pun ek!'...hahaha..'wei, k.rus memang tak gtau saper2 pun..ni pun just lalu tak sempat nak menyinggah..nak balik kemaman nii..'

'ala...akak singgah la jap, nak tengok si tembam tu..!..aku kerling hby kat sebelah..'pa..camner ni?nak singgah ke?'..ermm..singgah la jap..mengharap plak dorang tu..'so, terpaksa la menyinggah kejap. pusing balik la jawab dia..rupa2 nyer si ika tengok kami masa kat lampu isyarat jln datuk sulaiman tu..aduss..so, pe lagi kami berjimba2 la kejap..


budak2 balai TTDI bersukan


so kami bertolak gak la dalam kul 7pm..sampai umah da kul 11pm..papa bawak kete main2 katanyer..ada anak kan mana leh bawak laju2..kay la sekian 2 hari di k.l..

0 SUDI TAK?: