BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 16, 2010

Segarkan Udara Dapur..

Salam..arini rajin skit nak kasik tips/petua..tips ni aku baca dalam majalah..tapi tak penah try pun lagi..hehe..saja nak bekongsi macam ner nak segarkan udara dapur..baca taw!

'Masukkan 1 botol cuka putih ke dalam periuk berisi air. rebus selama beberapa minit sehingga benar-benar mendidih. biarkan wap daripada air rebusan ini memenuhi dapur anda. hasilnya, wap ini secara tidak langsung membantu anda mengurangkan bau yang kurang menyenangkan di dapur dan memberikan udara segar.'

pic takder kena mengena ngan ceriter..hee
 korang jangan tak try plak..tapi kan kalo camni kena beli cuka berdozen-dozen la..1 botol sehari semata2 untuk udara segar..hikhik...selamat mencuba!

0 SUDI TAK?: