BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 12, 2010

Tambah lagi..

Akum..apa yang tambah lagi tuu? sebelum gi k.l aritu aku menyinggah kat Guardian kemaman ni haa..sebab aper taw, dengar citer ada sales punyer! so, dengan semangat nyer aku terjah la situ sebab nak beli produk nutox. gitau hby pencuci muka da nak abis. nak tak nak dia terpaksa ngikut jer sebab dia pun duk rembat pencuci muka aku gak..hehe..

dalam ati ni da bajet la nak beli beberapa produk tambahan. niat di ati nak cari pencuci dengan nite krim jer tapi bila duk usha lama-lama kat situ macam bekenan dengan pre-cleanser. pikir punyer pikir make up remover maybelline yang aku duk guna skang pun da nak abis, so alang-alang beli yang da dibajet tu apa salah nyer kan beli la barang yang tak dibajet sama..hikhik. pastu terliur plak nga masker..cari nutox tak der la plak. so, menggatai nak try garnier..urmm, beli la..he

ni barang yang aku rembat tu..

oppss..beli nite krim tu dia bagi free gift sabun ketul nutox. yang baru dalam iklan tuu..apa ntah nama nyer..kotak aku da buang so tak ingat nama henglish nyer..haha

dalam 4 ari da aku menerai nite krim tu..sangat best wok..muka moist jer. tak caya cuba la sendiri..paling ketara bila siang hari aku tengok muka tegang jer..nak cuba?cari kat farmasi ek..mana-mana pun ada..selamat menerai..

0 SUDI TAK?: