BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 3, 2010

Langsir gaya inggeris..

Salam..minggu lepas aku gi amik langsir yang da siap ditempah. bukan tempah online tapi kat kedai cina bandar Chukai ni jer..kiranya ni kali pertama tempah langsir sejak menyewa di Kemaman ni. sebelum ni guna yang mana ada jew.amik yang umi aku punyer..dulu umi jual langsir bundle. ada la dia simpan kat anak-anak selai dua..tapi jangan tak taw, langsir bundle cantik-cantik kay..

aku wat langsir simple-simple jer..kemain tengok dalam katalog tapi last-last aku tempah yang simple jer..guna kain Elyza's..tu yang seram kalo wat design pelik-pelik, lawa-lawa..kang tak pasai-pasai spuloh taun tak abis bayar hutang cina tu kang..hehe..bukan aper takut dia caj mahal. so sebagai permulaan aku tempah yang biasa-biasa dulu nak test rege..



untuk kitchen
aku tak pasang lagi pun..ingat nak beli rod langsir dulu..langsir lama guna rail besi jer. tak der masa lagi nak gi usha rod tu..ok, langsir yang aku tempah tu untuk sliding-2 pcs, scallop untuk 3 pintu bilik-3pcs dan satu pc jenis roman blind (betul tak eja cenggitu..) untuk kitchen..tu jer..so simple..

0 SUDI TAK?: