BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 10, 2010

Tahun ke-2

Salam uols..mai dekat2 nak habaq ni. semalam adalah hari ulangtahun ke-2 pernikahan aku dan my hby..hehe. baru tahun ke-2..satu ikatan yang masih baru..kalo baby ni baru belajar nak meniarap..semoga Allah memberi satu rahmat kepada kami sekeluarga..semoga Allah memberi kekuatan kepada kami untuk menempuhi dugaan dan cabaran dalam hidup..semoga Allah tetapkan hati kami menjadi ibu bapa yang penyayang kepada anak-anak kami..dan semoga Allah kurniakan kepada kami rezeki yang melimpah ruah..amim..amin..amin.!

hari ni baru aku berkesempatan buka lappy ni..baru berkesempatan mencoret sepatah dua kata dalam blog kesayangan ni..sangat sibuk dengan keluarga yang datang dari kampung, sibuk dengan si tecik aku tu..mak aiihh skema tul ayat aku ni..macam baru berblog jerk..oppss..mengenai ulangtahun ikatan kami suami isteri tiada apa-apa hadiah yang aku mintak dari my hby..tiada apa-apa hadiah yang aku bagi kat dia..hehe..tanda sayang tak semestinya dengan hadiah bertimbun-timbun kan..kan...

tapi dalam tak der adiah tu, my hby kasik aku sebotol perfume Nina Ricci..tapi serius uols, aku tak bagi aper-aper pun kat dia..hikhik..dalam hati ni nak adiahkan samting tapi tak terbeli jugak. ye la camner nak wat seprais kalo ke hulu ke hilir kami asyik bersama (kecuali time keje la)..nak beli setin susu anak pun keluar berdua..haha.eh..bertiga, najwa nak campak ke mana! tapi aku terharu gak sebab dia usaha nak dapatkan perfume tu kat aku...kirim ngan kawan katanya..hukhuk.

kitaorang ni sangat sempoi orangnyer..nak planning bagai untuk celebrate hari-hari spesel tu tak la..sekadar mengingati da cukup besar da maknanyer..tambah-tambah lagi keje aku ni asyik cuti beku manjang..planning abis rosak dek pospon cuti jerk..payah-payah sangat kuar gi makan tempat spesel-spesel sikit..gitu jer la..mayb kalo nak lebih skit kena tunggu besday si najwa taun depan..ermm..ok la tu untuk si tecik kami. lagipun skang ni kami tengah tunggu 'samting' sebagai hadiah untuk kami bertiga..tapi yang ni nanti betul-betul konfem baru nak wat entry lain k...

ok la dulu..eh, pic tak leh letak sebab aku skang kat klang. semalam baru sampai sini umah akak aku. kabel kamera tak bawak..so, tak leh upload pic la..nanti la balik kemaman baru leh wat macam-macam..ni pun pinjam komputer dia..hikhik...

ok, kita jumpa ket kemaman kay..hehe..tata, babaii...

0 SUDI TAK?: