BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 8, 2010

Berkumpul ramai-ramai..

haa..part ni aku suka sebab my family datang dari kampung..al kisah nyer kakak aku dari k.l balik kampung minggu lepas..ni kang cuti sekolah..so, bila nak balik k.l nun aku ajak la dia datang sini..eh..paksa sebenarnya ni..hehe..datang bawak umi, abah, adik dan ank sedara skali. so meriah skit umah aku ni..kalo tak kami tiga beranak jerk..boring gak tuu..

lagi pun aku da lama tak nengok anak-anak dia..si upin dan ipin tu..datang kemaman ni tido la semalaman kat umah aku ni. bila da lama tak jumpa banyak bonar benda nak diceritakan..gosip-gosip sket la. ahakss..so, layan la pic ni..tak banyak snap sebab banyak duk sembang..gosip jer..haha

duk begosip

si upin

si ipin


adikku
umah yang macam kapal karam tuu sila abaikan k..best taw berkumpul adik-beradik ni..tapi ni baru separuh jer..ada lagi yang tak balik..huhu..bila ek boley macam ni lagi?..

0 SUDI TAK?: