BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 22, 2010

Deko secoet..

Salam..arini ada mood nak wat entry deko2 yang secoet..

Rak dinding yang aku beli dari pn.ros da hampir penuh..tapi hanya dua rak yang aku ada setakat ni..niat nak tambah tapi biar dulu arr..bila da ada tu nak la penuhkan tempat nya yer tak? so, bila aku pegi ke romantika aritu boley la memborong sakan sikit..so, skang ni da hampir penuh. cuma item yang besar2 tu masih tak der umah lagi..tunggu aku beli gobok yang besar skit la..

aku tak der idea sebenarnya nak hias2 ni..tapi idea yang secoet ni aku ilham kan jugak..rasanya masih janggal kot deko aku tuu..ni la hasil dia


ni langsir elyza's yang aku tempah aritu..pasang kat slidding jer dulu..yang lain malas nak pasang lagi..haha. dalam pic ni nampak pucat kan..mayb flash terang kot. so simple...


ni rak yang beli online daripada englishdecomania..da hampir penuh da deco item tu..opps, dollies & pillow tu pulak beli dengan ayulittlecottage.cantik tak dollies & pillow tuu?.nak order terjah blog tu ek..nanti nak letak pulak wall plate kat tengah2 rak tuu..ntah bila la pulak..he

close up skit
 deco item beli dengan englishdecomania gak..tapi ada gak yang aku rembat dari romantika..

close up
dua tempat lagi tak der penghuni..ni kena letak deco item yang kecik2..nanti tak muat plak sebab space dia secoet jerk..
almari kasut
almari kasut ni tempat aku letak telefon umah dan ibu stremyx..haha. tapi nak nampakkan dia gaya inggeris aku lapik dengan table runner..juga dari ayulittlecottage. haa, untuk makluman umah aku belum ada set sofa dan set dinning table..memang taknak beli lagi. bagi ruang kat najwa nak 'membuas'..

quilt tu aku beli kat romantika gak..takder tempat khas lagi..so, buat lapik box jer dulu..pillow tu kan ada 2 pcs..satu letak kat sini. tapi memang tak kena tempat pun..bia la dulu..nanti2 aku ejas semula..

k la, tu jer idea deko yang sebesar kuman..bye2

0 SUDI TAK?: